Forside Udskriv

Danskundervisning for voksne udlændinge

DANSK i DANMARK lærer voksne udlændinge at tale, forstå og tænke dansk. Vi gør det hurtigt, med udgangspunkt i elevens aktuelle situation og med dokumenteret succes.
 
Vi underviser alle med glæde og indlevelse. Vi er specielt effektive, når vi underviser mennesker med et bestemt mål, f.eks. læger til sygehuse, fodboldspillere til SAS-ligaen eller idéudviklere til Lego.
 
Vore kunder er virksomheder, offentlige institutioner og organisationer
med fokus på kommunikation, effektivitet og mennesker i trivsel.
 
 
DANSK i DANMARK beskæftiger sig med danskundervisning af enhver art. For begyndere, for såkaldt falske begyndere, for øvede og for dem, der har brug for særlige elementer af det danske sprog.
Alle kurserne har indbygget masser af viden om danskerne, Danmark og danskheden.
Kendetegnende for vores kurser er, at det går stærkt. Meget stærkt.

Vi underviser ikke efter én metode, men mange metoder. Fordi alle ikke lærer på samme måde.
Kursusformen kan aftales nærmere.

Det kan være et par ugers intensivt, evt. med opfølgning. Man kan faktisk lære at klare en masse situationer i løbet af få ugers intensivt danskkursus. Det kan være om dagen, i arbejdstiden, efter arbejdstid, i weekenden - eller på ferieophold!

Det kan være på virksomheden, på en kursusejendom, i klasselokalet – eller på en øde ø..
 
DANSK i DANMARKs deltagere arbejder efter den hårdeste, hurtigste og mest effektive metode, nemlig at lære dansk på dansk. Det indebærer, at al kommunikation foregår på dansk, og at eleven taler og forstår de første ting på dansk efter kun 45 minutter!
 
Vi arbejder med fokus på den enkeltes situation, så når vi f.eks. underviser udenlandske læger, er undervisningen tilrettelagt efter, at lægen skal indgå i de meget specifikke lægefaglige sammenhænge. Det giver relevans, interaktivitet og hastighed i undervisningen.
 
Sprog, kultur og aktualitet er for os 3 sider af samme sag, og derfor er undervisningen krydret og illustreret med 1000vis af temaer og eksempler fra dansk kulturhistorie og aktuelle temaer i det samfund, der omgiver eleven under træningen.