Forside Udskriv

Begynderdansk

DANSK i DANMARK tilbyder kurser i begynderdansk. Det er kurser, hvor deltagerne kommer til at tale dansk lige fra begyndelsen. Der bliver ikke brugt engelsk eller andre sprog i undervisningen.
Det er kurser med en meget stejl progression.

Kursusformen kan aftales nærmere.  Det kan være et par ugers intensivt, evt. med opfølgning. Man kan faktisk lære at klare en masse situationer i løbet af få ugers intensivt danskkursus. Det kan være om dagen, i arbejdstiden, efter arbejdstid, i weekenden - eller på ferieophold! Det kan være på virksomheden, på en kursusejendom, i klasselokalet – eller på en øde ø..

Specifikke danskkurser

Specifikke danskkurser DANSK i DANMARK tilbyder skræddersyede kurser. Det kan være, at dagligdagen eller en visitation viser, at der er behov for en indsats på et specifikt område: Mundtlig, skriftligt, læseforståelse, lytteforståelse, kulturforståelse... Det kan endda være, at der er et endnu mere specifikt behov, f.eks. kundesamtale, telefonbetjening, særlig kommunikationstræning eller lignende. Vi tilrettelægger kurser, så de præcis modsvarer deltagerens og virksomhedens behov.

Kursusformen kan aftales nærmere.
Det kan være et par ugers intensivt, evt. med opfølgning. Man kan faktisk lære at klare en masse situationer i løbet af få ugers intensivt danskkursus. Det kan være om dagen, i arbejdstiden, efter arbejdstid, i weekenden - eller på ferieophold! Det kan være på virksomheden, på en kursusejendom, i klasselokalet – eller på en øde ø..